LIFESTYLE

Τσακώθηκε ο Πρίαμος και η Βρανά κατά τη διάρκεια του videoclip! Παραλίγο να σπάσουν την πόρτα του αυτοκινήτου - VIDEO

Τσακώθηκε ο Πρίαμος και η Βρανά κατά τη διάρκεια του videoclip! Παραλίγο να σπάσουν την πόρτα του αυτοκινήτου -  VIDEO

Η ίδια η Κύπρια τραγουδίστρια προέβη στην αποκάλυψη, τονίζοντας ότι με τον Μάριο Πρίαμο παραλίγο να σπάσουν την πόρτα της Mercedes που χρησιμοποιούσαν κατά τη διάρκεια του videoclip.  

Η Γεωργία Βρανά μας συστήνει το ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ της που τιτλοφορείται “Αλλάζω“, στο οποίο συμμετέχει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Η Κύπρια τραγουδίστρια μέσω του instagram της αποκάλυψε τον καβγά που έπρεπε να κάνουν κατά τη διάρκεια του videoclip, με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να την κατηγορεί ότι ψήφιζε τον Bo αντί αυτόν στο Survivor.

"Έπρεπε να βρούμε ένα λόγο να "τσακωθούμε" για να βγούνε τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ και ο mariospriamos τον βρήκε τον bo!! Παραλίγο να "σπάσουμε" τη πόρτα του Mercedes !! Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά τον mariospriamos για τη συμμετοχή του στο τραγούδι μου, για την υπομονη του στις τόσες ώρες γυρισμάτων και για τον επαγγελματισμό του! Γελάσαμε, κουραστήκαμε, μας τσίμπησαν κουνούπια, φάγαμε κρύο, βροχή αλλά περάσαμε τέλεια!...". 

Δείτε τον καυγά τους στο video που ακολουθεί:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top