«Προσπαθώ να τους αποδείξω ότι έκαναν λάθος»

«Προσπαθώ να τους αποδείξω ότι έκαναν λάθος»

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Ομόνοιας, Ράφα Λόπες, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για τα όσα έγιναν στο «Ηλίας Πούλλος», μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ με 5-0.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Ήρθαν περίπου 200 οπαδοί της ομάδας μας για να διαμαρτυρηθούν και η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική. Ήρθαν στο προπονητικό κέντρο, μίλησαν με ποδοσφαιριστές και φώναζαν συνθήματα αλλά και ονόματα παικτών και άκουσα και το όνομα μου.

Κάποτε θα πρέπει να καταπίνεις την περηφάνια σου. Ήδη άκουσα πολλά και πρέπει να κοντρολάρω τον εαυτό μου. Προσπαθώ όμως μέσα στο γήπεδο, να τους αποδείξω ότι έκαναν λάθος.

Αυτά είναι πράγματα που οι εμείς οι παίκτες πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να τα ζήσουμε, ειδικά όταν αγωνιζόμαστε σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό.

Στο τέλος της ημέρας, οι οπαδοί ανήκουν για πάντα στην εκάστοτε ομάδα κι εμείς οι παίκτες απλά ερχόμαστε και φεύγουμε και πρέπει να σεβόμαστε τις απόψεις τους.

Η αγωνιστική μου φιλοσοφία είναι να τρέχω μέχρι το τελευταίο λεπτό και να προσπαθώ, ακόμα και αν το παιχνίδι φαίνεται χαμένο και αυτό φαίνεται ότι οι οπαδοί μας άρχισαν να το αντιλαμβάνονται”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE