Κωνσταντίνου και Ελένης – Η σειρά με τους 8 αποβιώσαντες ηθοποιούς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κωνσταντίνου και Ελένης – Η σειρά με τους 8 αποβιώσαντες ηθοποιούς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρόκειται για μια σειρά ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό. Για πολλά χρόνια παιζόταν στην μεσημεριανή ζώνη με μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα δεν ήταν λίγες φορές που οι απέναντι ζωντανές εκπομπές αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα στους πίνακες τηλεθέασης. Αν και παιζόταν σε επανάληψη ήταν πάντα ένας υπολογίσιμος αντίπαλος στους πίνακες της AGB.

Ο λόγος για την επιτυχημένη σειρά του Αντ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης». Μπορεί η σειρά να είναι ακόμη και σήμερα επίκαιρη στους διαλόγους της, ωστόσο πάνε πολλά χρόνια από την πρώτη προβολή της.

Οι ηθοποιοί που που υποδύθηκαν αγαπημένους ρόλους της σειράς, έχουν φύγει από την ζωή και μάλιστα δεν είναι και λίγοι στον αριθμό τους. Είναι στο σύνολο οκτώ και πρόκειται για τους ρόλους: Ο χασάπης Μητσάρας (Απόστολος Σουγκλάκος), Νικηφόρος Κατακουζηνός (Χρήστος Ευθυμίου), Νάσος Κούρκουλος Ζέπελης (Άρτο Απαρτιάν), Άγγελος Κατακουζηνός (Ανδρέας Ντούζος), Γιάννης Μαυρέας (Σωτήρης Βάγιας), Ξένια, παλιά συμμαθήτρια της Ελένης (Έφη Τσαμποδήμου), Μιχάλης, ο Γερο-Μανταρινάκης (Γιώργος Βελέντζας), Μαρία Φουρτουνάκη, μητέρα του Λάκη (Ντόρα Σιμοπούλου).

Από blogs.gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE