Θανατηφόρο τροχαίο στο Σούνι – Στην σκηνή Αστυνομία

Θανατηφόρο τροχαίο στο Σούνι – Στην σκηνή Αστυνομία

Θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 07:00 το πρωί της Πέμπτης 25/01 στην Επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα στο χωριό Σούνι.

Συμφώνα με πληροφορίες μας, οδηγός κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Η Τροχαία Λεμέσου μεταβαίνει στην σκηνή για διερεύνηση των συνθηκών.

Δυστυχως, ο οδηγός του οχήματος υπέκυψε λόγω της σύγκρουσης.

Τα στοιχεία του θύματος για την ώρα παραμένουν άγνωστα.

*ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE