ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΠΑΡΚΟ: Ανακρίθηκε ύποπτος – Πήγαν για αναγνώριση θύματα των άσεμνων επιθέσεων

ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΠΑΡΚΟ: Ανακρίθηκε ύποπτος – Πήγαν για αναγνώριση θύματα των άσεμνων επιθέσεων

Νεαρό πρόσωπο κλήθηκε και ανακρίθηκε από τις Αρχές για τις άσεμνες επιθέσεις σε γυναίκες στο Γραμμικό Πάρκο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου» νεαρό πρόσωπο κλήθηκε για ανάκριση σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση με τις άσεμνες επιθέσεις στο Γραμμικό Πάρκο στην Λευκωσία.

Ωστόσο, ο ύποπτος δεν αναγνωρίστηκε τελικά από τα δύο θύματα των επιθέσεων που κλήθηκαν στα γραφεία της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα ο νεαρός να αφεθεί ελεύθερος.

Ο ύποπτος συνελήφθη, με αφορμή της κάποιας ομοιότητας που παρουσίαζε με το πρόσωπο του ‘δράκου’.

Θυμίζουμε ότι η Αστυνομία πρόσφατα έδωσε στην δημοσιότητα σκίτσο με το πρόσωπο του δράστη.

Να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που ο ‘δράκος’ επιτέθηκε σε κάποια γυναίκα, ήταν στις 27/11/17 και έκτοτε είναι άφαντος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE