Απάντηση-φωτιά στον Καρογιάν - «Δεν σεβάστηκε τον κόσμο του ΔΗΚΟ»

Απάντηση-φωτιά στον Καρογιάν - «Δεν σεβάστηκε τον κόσμο του ΔΗΚΟ»

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δημοκρατικό Κόμμα για να απαντήσει στην πρωινή γραπτή δήλωση του τέως Προέδρου του, Μάριου Καρογιάν.

Το Κόμμα χαρακτηρίζει προκλητικό το γεγονός ότι ο κ. Καρογιάν επιτέθηκε στα συλλογικά όργανα και εκφράζει την άποψη ότι υπονόμευσε τον αγώνα του κόσμου και γι' αυτό παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ: 

Είναι προκλητικό το γεγονός ότι, αντί ο κ. Καρογιάν να σεβαστεί τον κόσμο του Δημοκρατικού Κόμματος και τις εκατοντάδες στελέχη του που έδωσαν με ανιδιοτέλεια και πατριωτισμό τη μάχη των προεδρικών εκλογών, προτίμησε να επιτεθεί στα συλλογικά όργανα του Κόμματος που εφαρμόζουν το Καταστατικό.

Γεγονός παραμένει ότι ο κ. Καρογιάν παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο επειδή παραβίασε την απόφαση του Δημοκρατικού Κόμματος για τις Προεδρικές Εκλογές και εργάστηκε ενάντια στην υποψηφιότητα του Προέδρου του Κόμματος, υπονομεύοντας τον αγώνα του κόσμου του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE