ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Αναστασιάδης: Δεν υπάρχουν αντίπαλοι εκτός από τα προβλήματα

Ν. Αναστασιάδης: Δεν υπάρχουν αντίπαλοι εκτός από τα προβλήματα

Εστιάζω την προσοχή μου σε ολόκληρο τον κυπριακό λαό, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και υποψήφιος για επανεκλογή Νίκος Αναστασιάδης, προσερχόμενος στο στούντιο του ΡΙΚ όπου θα διεξαχθεί η τηλεοπτική αναμέτρηση με τον επίσης υποψήφιο Σταύρο Μαλά για τον β` γύρο των προεδρικών εκλογών.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι εστιάζει την προσοχή του σε ολόκληρο τον κυπριακό λαό, λέγοντας ότι `δεν διαχωρίζω ούτε Αριστερούς, ούτε Κεντρώους, ούτε Σοσιαλιστές δεν υπάρχει χρώμα στα προβλήματα, δεν υπάρχουν αντίπαλοι εκτός από τα προβλήματα`.

Χαίρομαι, είπε,`που έγινε αποδεκτή η εισήγησή μου να γίνει μια ανοικτού τύπου συζήτηση, ένας διάλογος που να επιτρέπει στον καθένα να αναπτύξει και τις θέσεις και τις προγραμματικές του αλλά ιδιαίτερα για μια κυβέρνηση να παρουσιάσει και τα πεπραγμένα όπως βεβαίως και ο κ. Μαλάς τους δικούς του προγραμματισμούς`.

Ελπίζω και πιστεύω, συνέχισε, `ότι ο λαός έχει αποτυπώσει κρίση και άποψη για το έργο της Κυβέρνησης για το που βρίσκεται σήμερα ο τόπος και μπροστά στο δίλημμα εάν θα συνεχίσουμε με σταθερά βήματα μπροστά ή εάν θα επιτρέψουμε επανάληψη μιας όχι τόσο ικανοποιητικής κατάστασης που αντιμετωπίσαμε το 2013 όταν  πλησιάσαμε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και μαζικά θα προσέλθει στις κάλπες την Κυριακή έτσι ώστε με τη δική του βούληση, γιατί είναι η δική του ώρα, να αποφασίσει ποιος είναι εκείνος που θα πρέπει να αναλάβει τα ηνία την επόμενη πενταετία`.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top