ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Μαλάς: Την Κυριακή δεν θα εκλεγεί ο κανένας

Στ. Μαλάς: Την Κυριακή δεν θα εκλεγεί ο κανένας

Την πεποίθησή του ότι οι πολίτες που ψήφισαν τον ενδιάμεσο χώρο την Κυριακή θα πάνε στις κάλπες και θα αποφασίσουν εξέφρασε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς, σημειώνοντας ότι την Κυριακή δεν θα εκλεγεί ο κανένας.

«Ο κυπριακός λαός την περασμένη Κυριακή έδωσε μια ισχυρότατη εντολή η χώρα μας να αλλάξει πορεία κυρίως όσον αφορά τα κοινωνικοοικονομικά», είπε ο κ. Μαλάς προσερχόμενος στο χώρο του ΡΙΚ για την αποψινή τηλεμαχία, όπου τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του ΡΙΚ Θανάσης Τσώκος και ο Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ Μιχάλης Μαραθεύτης.

Έδωσε όμως, πρόσθεσε, «και μια ισχυρή εντολή η επόμενη μέρα να μας βρει όλους ενωμένους, γιατί για να διαχειριστούμε τα τεράστια προβλήματα τα οποία θα αντιμετωπίσουμε, να δώσουμε ελπίδα για την επανένωση της χώρας μας, να αντιμετωπίσουμε τις τεράστιες πληγές που αφήνει πίσω της αυτή η οικονομική κρίση που θα είναι μαζί μας για πολλά χρόνια πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να κινηθούμε με επιστημοσύνη,  με εξωστρέφεια, χωρίς ιδεοληψίες και πάνω από όλα με επαγγελματισμό και σεβασμό προς την κοινωνία».

«Η κοινωνία η ίδια θέλει να δει μια διακυβέρνηση η οποία να ενώνει πρωτίστως τους πολίτες, να τους φέρνει πιο κοντά της, οι πολιτικές να βγαίνουν από την ίδια την κοινωνία και όχι μέσα από κλειστές πόρτες», ανέφερε ο υποψήφιος Πρόεδρος.

Να είναι μια κυβέρνηση, σημείωσε, «η οποία να μην είναι προϊόν πολιτική συνδιαλλαγής και αυτό είναι που υπόσχομαι ότι θα πράξω αν οι πολίτες με επιλέξουν».

«Την επόμενη Κυριακή δεν θα εκλεγεί ο κανένας. Θα εκλεγεί ένας εκ των δύο υποψηφίων και θεωρώ ότι η Δημοκρατία μας δίνει όλους το δικαίωμα να βάζουμε και προτεραιότητες και βεβαίως να επιλέγουμε όταν αυτές οι προτεραιότητες δεν έχουν επιλεγεί», είπε.

Θεωρώ, είπε ο κ. Μαλάς, ότι «η αποχή δεν είναι επιλογή». «Η αποχή ουσιαστικά είναι αποδοχή της παρούσας κατάστασης».

«Οι συμπολίτες μας που ψήφισαν τον ενδιάμεσο χώρο που είναι πάντοτε ο ρυθμιστικός πολιτικός χώρος θα πάνε στις κάλπες και θα αποφασίσουν», ανέφερε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top