Εντός ή εκτός Κύπρου η απούσα Ευριπίδου - VIDEO

Εντός ή εκτός Κύπρου η απούσα Ευριπίδου - VIDEO

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου, απουσιάζε από το τιμόνι του "Όλα Για Σένα" επικαλούμενη λόγους προσωπικούς. 

Την αντικατάστασή της ανέλαβε η Νατάσα Ευριπίδου, την οποία καλωσόρισε στο πλατό της εκπομπής "Όλα Για Σένα" ο Νικόλας Ιωαννίδης. 

Ο Νικόλας Ιωαννίδης μίλησε για τα δημοσιεύματα που θελουν την Κωνσταντίνα Ευριπίδου έγκυο κάνοντας τον παραλληλισμό με την 8 μηνών έγκυο αντικαταστάτριά της, Νατάσα Ευριπίδου. 

Σχετικό άρθρο: Η Ευριπίδου ανακοίνωσε την αντικαταστάτριά της - VIDEO

Κατά τη διάρκεια του καλωσορίσματος της "διπλής" Νατάσας, ο Νικόλας Ιωαννίδης αποκάλυψε θελημένα ή άθελά του ότι η Κωνσταντίνα Ευριπίδου βρίσκεται στο εξωτερικό και ο λόγος που την οδήγησε εκτός Κύπρου είναι προσωπικός. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE