ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταδίωξη 27χρονου – Τον ‘έκαψε’ τον νάρκοτεστ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταδίωξη 27χρονου – Τον ‘έκαψε’ τον νάρκοτεστ

Άγρια καταδίωξη νεαρού προσώπου είχαμε τα ξημερώματα του Σαββάτου (03/02) στη Λεμεσό.

Συγκριμένα, γύρω στις 01:45, νεαρός οδηγούσε το όχημα του χωρίς πινακίδες σε περιοχή της Ομονοίας.

Οι αστυνομικοί μόλις αντιλήφθησανντο όχημα, έκαναν σήμα στον 27χρονο να σταματήσει. Ο τελευταίος άρχισε να τρέχει με το όχημα του αλλά για κακή του τύχη ανακόπηκε από άλλο περίπολο της δύναμης.

Σε έλεγχο νάρκοτεστ που έγινε στον 27χρονο Λεμεσιανό, βρέθηκε θετικός ενώ το δείγμα στάλθηκε να εξετάσεις στο χημείο του κράτους έτσι ώστε να εξακριβωθεί για το τι είχε καταναλώσει.

Ο νεαρός καταγγέλθηκε για τροχαίες παραβάσεις καθώς οδηγούσε χωρίς πινακίδες, άδεια και ασφάλεια. Να σημειώσουμε πως πρόκειται για γνωστό πρόσωπο στις Αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές της ΕΔΕΚ στις 5 Σεπτεμβρίου, εξελίσσεται σε μια από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις των τελευταίων ετών για το Κίνημα. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν περιορίζονται πλέον στην καταγραφή των υποψηφιοτήτων και των συσχετισμών. Αποκαλύπτουν ένα βαθύτερο πρόβλημα πολιτικής και οργανωτικής φυσιογνωμίας, με την ενότητα του κόμματος, την αξιοπιστία του και την προοπτική του, να βρίσκονται στο επίκεντρο.