ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η βαθμολογική σημασία του ντέρμπι και η έδρα «φρούριο»!

Η βαθμολογική σημασία του ντέρμπι και η έδρα «φρούριο»!

Την ερχόμενη Τετάρτη (7/2) η Ανόρθωση θα φιλοξενήσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Ομόνοια στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής. Αμφίβολοι οι Γκάντσιεφ και Αράς, διαθέσιμος ο Στρούνα. Εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι ο Αρτυματάς.

Η ομάδα της Αμμοχώστου καλείται να πάρει τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει στα ψηλά της βαθμολογίας και να ανοίξει και άλλο την ψαλίδα βαθμολογικά από το τριφύλλι.

Η υφιστάμενη διαφορά είναι στους εννέα βαθμούς και σε περίπτωση νίκης θα γίνουν 12, διαφορά καθόλου εύκολη να καλυφθεί από την Ομόνοια.

Αυτόματα χρίζεται φαβορί για έξοδο στην Ευρώπη σε σχέση με την επερχόμενη αντίπαλό της και ας μην ξεχνάμε ότι υπό προϋπέθεσεις και η τέταρτη θέση οδηγεί στην Ευρώπη.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Ανόρθωση καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της και την δυναμική του κόσμου της και να επιβληθεί της ανεβασμένης Ομόνοιας. Θα είναι ένα ντέρμπι με τα όλα του, θα κριθεί και στο πάθος και στο ποιος το θέλει περισσότερο.

Οφείλουν οι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία εντός των τεσσάρων γραμμών και να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του αντιπάλου.

Από την πλευρά του ο κόσμος της Κυρίας αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών, να στηρίξει τις προσπάθειες των παιχτών της ομάδας του και να τους ωθήσει προς την πολυπόθητη νίκη.

Όλοι ξέρουν πως ένα γεμάτο «ΠΑΠ» δίνει άλλο αέρα στην Ανόρθωση και πως δίνει αυτό το μικρό προβάδισμα που έχει ο κάθε γηπεδούχος σε ένα ντέρμπι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top