ΕΛΛΑΔΑ

Ο εφηβικός έρωτας την γλύτωσε από τον φερόμενο παιδεραστή

Ο εφηβικός έρωτας την γλύτωσε από τον φερόμενο παιδεραστή

Με ιστορία κοινωνικού θρίλερ μοιάζει ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης, στην Κρήτη, με την νεαρή να προχωρεί στη καταγγελία ηλικιωμένου, αφού ως έφηβη ερωτεύτηκε έναν νεαρό και θέλησε να ζήσει φυσιολογικά τον έρωτα της.

Όπως αναφέρει στην διαδικτυακή της έκδοση, της Κρητικής εφημερίδας “Ανατολή” την Τετάρτη (7/02), ηλικιωμένος υπεράνω υποψίας, φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την τελευταία δεκαετία ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το έφηβο σήμερα κορίτσι ερωτεύτηκε ένα αγόρι, κάτι που όπως φαίνεται αποτέλεσε το γεγονός που την βοήθησε να απαγκιστρωθεί από μια άκρως αρρωστημένη κατάσταση και να της έδωσε κουράγιο να προχωρήσει στη σχετική καταγγελία.

Η “Ανατολή”, επικαλούμενη πληροφορίες κάνει λόγο για ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στην υπόθεση, με τον ηλικιωμένο να την παρακολουθεί και να την παρενοχλεί ακόμη και έξω από το σχολείο της.

Η ιστορία αν και μοιάζει εξαιρετικά παράδοξη και με τον άντρα να δηλώνει αθώος, η Εισαγγελία διαπίστωσε πως υπήρχαν ενδείξεις που έπρεπε να διερευνηθούν, έτσι ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στην Ανακρίτρια τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο ύποπτος προφυλακίστηκε εκτός Κρήτης, αφού δεν κατέβαλε την χρηματική εγγύηση 15.000 ευρώ που είχε οριστεί.

Πάντως, η “Ανατολή” αναφέρει ότι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα παιδιά του ύποπτου ηλικιωμένου έχουν κινήσει τις νομικές διαδικασίες για την αποφυλάκισή του.

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top