Στις ελεύθερες περιοχές o 40χρονος που δραπέτευσε από τις φυλακές των κατεχομένων

Στις ελεύθερες περιοχές o 40χρονος που δραπέτευσε από τις φυλακές των κατεχομένων

Στις ελεύθερες περιοχές θεωρεί η «υπουργός» εσωτερικών Αϊσέγκουλ Μπαϊπμάρς ότι διέφυγε ο 40χρονος δραπέτης Σουλεϊμάν Γιλκάρ, σύμφωνα με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η «υπουργός» ανέφερε ότι έχουν ήδη ενημερωθεί και τα Ηνωμένα Έθνη για το θέμα.

Αναφέρει ακόμα ότι οι ενέργειες της «αστυνομίας» για τον εντοπισμό των δύο δραπετών, του 40χρονου Τ/κ και του 17χρονου από το Τουρκεμιστάν, έχουν αποβεί μέχρι στιγμής άκαρπες.

Η κ. Μπαϊπμάρς, αναφέρει ότι τα στοιχεία που έχει στα χέρια της μέχρι στιγμής η «αστυνομία» δείχνουν ότι ο Τ/κ 40χρονος δραπέτης διέφυγε στη «νότια Κύπρο», ενώ ο 17χρονος κρύβεται στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι», η «υπουργός εσωτερικών» έχει διατάξει και έρευνα για το συμβάν.

Η «υπουργός» ενημερώθηκε αμέσως μετά την απόδραση και μετέβη στις φυλακές, όπου είχε συνάντηση με τον «διευθυντή», ο οποίος την ενημέρωσε για τα γεγονότα, αναφέρει στην ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δύο δραπέτες μετάφεραν εκτός των φυλακών τα σκουπίδια και εκμεταλλευόμενοι την απουσία δεσμοφυλάκων κατάφεραν να αποδράσουν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE