Απόδραση 2 ατόμων από τις φυλακές των κατεχομένων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απόδραση 2 ατόμων από τις φυλακές των κατεχομένων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύο άτομα κατάφεραν να διαφύγουν της προσοχής των λεγόμενων αστυνομικών των κατεχομένων και να αποδράσουν. Μέχρι τις 21:50 οι έρευνες για εντοπισμό τους ήταν σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα οι Σουλεϊμάν Γιλκάρ και ο Αλισχέρ Ευμίροφ σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκοκυπριακού τύπου διέφυγαν της προσοχής των αστυνομικών και απέδρασαν από τις φυλακές.

Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές φορές ανθρώπου που καταζητούνται στα κατεχόμενα φθάνουν με παράνομο τρόπο στις ελεύθερες περιοχές.

Φωτογραφίες από τους δύο που καταζητούνται:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.