ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποθεώνουν Πέτεφ στην πατρίδα του!

Αποθεώνουν Πέτεφ στην πατρίδα του!

Βουλγάρικη ιστοσελίδα αποθεώνει τον προπονητή της Ομόνοιας, Ιβάιλο Πέτεφ, μετά τη σπουδαία νίκη με ανατροπή των “πράσινων” επί της Ανόρθωσης στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Διαβάστε αποσπάσματα από το κείμενο:

“Το ρεσιτάλ του Πέτεφ στην Κύπρο συνεχίζεται. Ο Βούλγαρος προπονητής ο οποίος ανέλαβε την Ομόνοια στα μέσα Δεκεμβρίου, συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα, κερδίζοντας αυτή τη φορά την Ανόρθωση εκτός έδρας με 1-2, παρότι έχανε με 1-0, με δύο γκολ του Άγγλου Ντάρμπισαϊρ στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Η Ομόνοια έφτασε σε αυτή την εντυπωσιακή επιτυχία, υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη μας τεχνικού. Ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, ανέλαβε την Ομόνοια με μόλις 19 βαθμούς στο ενεργητικό της μετά από 14 αγωνιστικές και σε λιγότερο από δύο μήνες, συγκέντρωσε 22 βαθμούς με 24 γκολ υπερ και 9 κατά, εκτοξεύοντας την ομάδα του ενόψει των πλέι-οφ.

Συνολικά έχει μέχρι στιγμής επτά νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Η ήττα ήταν σε εξ αναβολής παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στο οποίο δεν μπορούσαν να αγωνιστούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ομόνοιας, όπως για παράδειγμα ο Βούλγαρος διεθνής τερματοφύλακας Νικολάι Μιχαϊλοφ, ο οποίος τώρα είναι τραυματίας”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top