Τρομερή ατάκα από Βενγκέρ για τους Άγγλους ποδοσφαιριστές! (video)

Τρομερή ατάκα από Βενγκέρ για τους Άγγλους ποδοσφαιριστές! (video)

Ως τους… καλύτερους του είδους χαρακτήρισε τους Άγγλους ποδοσφαιριστές ο Αρσέν Βενγκέρ, που μίλησε για το «θέατρο» και τις «βουτιές» στα αγγλικά γήπεδα, ενόψει του ντέρμπι με την Τότεναμ.

Ο κόουτς της Άρσεναλ κλήθηκε να μιλήσει για το φαινόμενο, μία εβδομάδα μετά τον σάλο που προκλήθηκε στην Αγγλία τόσο κατά την ημέρα όσο και τις επόμενες του αγώνα ανάμεσα σε Spurs και Λίβερπουλ.

Στην συνέντευξη Τύπου πριν το ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου, είπε:

«Πρέπει να αποβάλουμε τις βουτιές από το άθλημα. Θυμάμαι ότι γινόταν μεγάλο θέμα όταν το έκαναν ξένοι παίκτες, αλλά πρέπει να πω ότι οι Άγγλοι έμαθαν πολύ γρήγορα και είναι ίσως οι καλύτεροι του είδους αυτήν την στιγμή».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: england365.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE