ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βδομάδα δύο αποστολών στο «Αμμόχωστος» και μετά… Καρναβάλι! Τι ετοιμάζει

Βδομάδα δύο αποστολών στο «Αμμόχωστος» και μετά… Καρναβάλι! Τι ετοιμάζει

Πρώτα η Δευτέρα, μετά το Σάββατο και ακολούθως το γλέντι για το Καρναβάλι.  Κάπως έτσι είναι το σκηνικό στο οικοδόμημα των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού.

Η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινη για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.  Στόχος δεν είναι άλλος πέρα από ένα νέο τρίποντο που θα ανεβάσει και άλλο την ΑΕΛ και να κοιτάξει με καλύτερη δυνατή ψυχολογία τη νέα εκτός έδρας αποστολή που θα την περιμένει το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μία κρίσιμη βδομάδα με δύο σημαντικούς εκτός έδρας αγώνες για την ΑΕΛ, όπου με δύο τρίποντα θα είναι σε μία τέτοια εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση που θα μπορεί στη συνέχεια άπαντες να αναμένουν με ιδιαίτερη αγωνία το εντός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση για την 26η, τελευταία, αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, αφού πρώτα διασκεδάσουν με την ψυχή τους την Κυριακή των Καρναβαλιών.

Η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ δεν υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι στους τιμωρημένους Λαφράνς και Μπενίτεζ, καθώς και στον Τζούνιορ ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό είναι εκτός πλάνων.

Ο προπονητής, Μπρούνο Μπαλταζάρ, το καλοσκέφτεται σε ότι αφορά το πλάνο που προτίθεται να παρατάξει απέναντι στην «Αθάνατη» και μέσα στο «Αμμόχωστος».

Η επιστροφή Αβραάμ στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού δημιουργεί ερωτηματικό εάν θα επιλέξει ο Μπαλταζάρ να τον τοποθετήσει στο αριστερό αμυντικό άκρο ή στο «φτερό» της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Επίσης, η ετοιμότητα των νέων αποκτημάτων, Ρομάν, Γκαμπιονέτα, Τόρρες, φέρουν διλήμματα εάν θα επιλεχθούν κάποιοι εξ αυτών για τα «φτερά» ή προτιμηθούν οι «παλιοί» Σασσί και Μέσκα.

Είναι και ο Μαύρου που δείχνει ότι μπορεί να ξεκινά και βασικός στο πλάνο του προπονητή του με δύο επιθετικούς μπροστά, δηλαδή στο 4-4-2, άρα μετά και τη σημερινή προπόνηση ίσως ξεκαθαριστεί στο μυαλό του Μπρούνο Μπαλταζάρ εάν επιλέξει συνταγή Μακαρείου Σταδίου, όπου η ΑΕΛ κέρδισε με το προαναφερθέν σύστημα τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ή εάν επιλέξει το 4-2-3-1, όπως στο πρόσφατο νικηφόρο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Αραδίππου, με τον συνήθη «ύποπτο» των τελευταίων δύο αγώνων Τεξέιρα να… ματώνει αντίπαλα δίκτυα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top