ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μαύρη μέρα, κάτι συμβαίνει όποτε ερχόμαστε στο Τσίρειο, δεν μπορώ να το εξηγήσω»

«Μαύρη μέρα, κάτι συμβαίνει όποτε ερχόμαστε στο Τσίρειο, δεν μπορώ να το εξηγήσω»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο οποίος είπε και μία ατάκα για το Τσίρειο, η οποία αναμένεται να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως…

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είδαμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να επιτεθούν. Λίγο πολύ, η κεντρική ιδέα των δύο ομάδων είναι ίδια.

Είδαμε αρκετές προϋποθέσεις, αλλά όχι ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες με τον Ιβάν, είχαμε και τη φάση με τον Φλοριάν, την οποία όμως θέλω να τη δω και από την τηλεόραση, γιατί δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι.

Δυστυχώς για την ομάδα μου, κάτι συμβαίνει όταν ερχόμαστε στο Τσίρειο. Σχεδόν όποτε έρθουμε εδώ, δεχόμαστε γκολ στις καθυστερήσεις. Συνέβη πέρσι με τον Απόλλωνα, αλλά και με την ΑΕΛ. Λες και μας έχουν κάνει μάγια, δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Δεν επιτρέπεται από τη δική μας πλευρά να κάνουμε τέτοια λάθη στην άμυνα σε τόσο σημαντικά σημεία του αγώνα. Άνοιξε το τείχος στο φάουλ και δεν έπρεπε να συμβεί αυτό.

Γενικά θεωρώ ότι έγινε ένα ανταγωνιστικό και ισορροπημένο παιχνίδι, όμως για εμάς σήμερα ήταν μία μαύρη μέρα, αλλά υπόσχομαι στους φιλάθλους μας ότι και θα παλέψουμε και επιστρέψουμε.

Έχουμε μειονέκτημα απέναντι σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ, αλλά τα πλέι-οφ θα έχουν το δικό τους ενδιαφέρον και εμείς από την πλευρά μας, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος με όλες μας τις δυνάμεις».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top