ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τραγικός για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ολυμπιακός, αποχαιρετά τον τίτλο

Τραγικός για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ολυμπιακός, αποχαιρετά τον τίτλο

Ζωντανός, αλλά… στην εντατική ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» γλίτωσαν από νέα ήττα στο 90′, 2-2 με τον -σαφέστατα καλύτερα- Ατρόμητο στο Περιστέρι, η απόσταση τους από την κορυφή, ωστόσο, αυξήθηκε.

Σώθηκε, αλλά παρέμεινε στην εντατική…

Ένας «τραυματισμένος» ψυχολογικά, αλλά και αγωνιστικά (τρεις αναγκαστικές αλλαγές) Ολυμπιακός, χρειάστηκε ένα… ριμπάουντ του Χατζισαφί στο 90′, στο ντεμπούτο του Ιρανού στο πρωτάθλημα, ύστερα από το χαμένο πέναλτι του Τζούρτζεβιτς, για να πάρει τον βαθμό (2-2) από έναν, σαφέστατα, καλύτερο Ατρόμητο, ο οποίος προηγήθηκε δύο φορές!

Παρ’ όλα αυτά, η υπόθεση «τίτλος» φαίνεται πως τελειώνει για τους Πειραιώτες, οι οποίοι είναι, πλέον, στο -4 από την ΑΕΚ, ενώ αν ο ΠΑΟΚ νικήσει αύριο (12/2) την ΑΕΛ θα ξεφύγει στο +6!

Το ματς

Σαν… αφηνιασμένος μπήκε στο παιχνίδι ο Ατρόμητος!

Με τον Ουάρντα να κάνει ό,τι θέλει από αριστερά (και, αντίστοιχα, τον Ομάρ να υποφέρει από δεξιά…), οι Περιστεριώτες εκμεταλλεύονταν την αδιάκοπη «τρικυμία» στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού, ο οποίος, παράλληλα, είχε ξεκάθαρο πρόβλημα και στην ανάπτυξη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει ούτε τη σέντρα στο ξεκίνημα!

Η πρώτη, μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, πάντως, ήρθε από στημένη φάση.

Μόλις στο 7′, ο Ατρόμητος κέρδισε φάουλ από την εξαιρετική προσπάθεια του εκπληκτικού Νικολά Ντιγκίνι, ο οποίος «χόρεψε» τρεις παίκτες από δεξιά.

Την εκτέλεση, από πλάγια θέση και αρκετά μέτρα μακριά από τη μεγάλη περιοχή, ανέλαβε ο Γιαννούλης, ο οποίος… πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς, στέλνοντας την μπάλα, με περίεργη, ψηλοκρεμαστή τροχιά, να «προσγειωθεί» στη δεξιά συμβολή του -εκτός θέσης- Προτό.

Ούτε δέκα λεπτά αργότερα (16′) και ενώ, ξεκάθαρα, η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Ατρόμητος, οι γηπεδούχοι έχασαν και δεύτερη, μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Γιαννούλης και πάλι γύρισε για τον Νταόυντα, αυτός έκανε το σουτ, μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ανενόχλητος, στέλνοντας την μπάλα άουτ!

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top