ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή - Οδηγός ο Μαρίνος Κωνσταντίνου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή - Οδηγός ο Μαρίνος Κωνσταντίνου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την νενομισμένη νεκροτομή επί των σορών του άτυχου Μαρίνου Κωσταντίνου και του Νικόλα Πέρικου διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στο ThemaOnline, 'οι δυο νέοι έφεραν κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων'.

Σε ερώτηση μας για δηλώσεις που έγιναν σε προγενέστερο στάδιο περί σοβαρών τραυμάτων των άτυχων νέων στο κεφάλι, ο κ. Σοφοκλέους δεν θέλησε να αναφέρει περισσότερες λεπτομέριες για τα ευρήματα του.

Θυμίζουμε πως οι δυο νέοι είχαν φύγει από νυκτερινό γλέντι. Ο Μαρίνος και ο Νικόλας, δυστυχώς, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν έφεραν προστατευτικό κράνος, γεγονός που ίσως αποτέλεσε και τον σημαντικότερο παράγοντα που έφερε την τραγωδία, αφού τα χτυπήματα τους είναι κυρίως στο κεφάλι.

Όπως δήλωσε στη σκηνή του νέου θανατηφόρου, ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, "γύρω στη 1.40, μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού η οποία οδηγείτο σε κύρια οδική αρτηρία της πόλης,  φαίνεται ότι ξέφυγε της πορείας της με αποτέλεσμα να ανατραπεί στην άσφαλτο και οι δυο επιβαίνοντες να τραυματιστούν θανάσιμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Διπλό θανατηφόρο τροχαίο- Δυο νέα παλικάρια έχασαν τόσο πρόωρα τη ζωή τους

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως μετά από έρευνες της Τροχαίας Λεμεσού, διαπιστώθηκε ότι οδηγός της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας ήταν ο 20χρονος Μαρίνος Κωσταντίνου, ενώ διαφάνηκε πως είχε αναπτύξει ταχύτητα πέραν του επιτρεπόμενου ορίου. 

Να αναφέρουμε πως έχουν ληφθεί δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν τα δυο παλικάρια είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Διευθετήθηκε η κηδεία του ενός εκ των δύο θυμάτων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE