ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΑΚΡΩΤΗΡΙ: «Θέλω να μάθω πώς πέθανε ο πατέρας των παιδιών μου»- Ξεσπά η 40χρονη χήρα του νεκρού

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΑΚΡΩΤΗΡΙ: «Θέλω να μάθω πώς πέθανε ο πατέρας των παιδιών μου»- Ξεσπά η 40χρονη χήρα του νεκρού

Δεν μπορεί να ξεπεράσει το χαμό του συζύγου της και περισσότερο την «πνίγουν» οι ερωτήσεις των παιδιών της για το πώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας τους, αποκαλύπτει στον Βρετανικό Τύπο 40χρονη, της οποίας ο σύζυγος, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Βρετανική βάση Ακρωτηρίου.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Η Sally Oxley, εδώ και δύο χρόνια προσπαθεί να πάρει απαντήσεις για το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο σύζυγός της, όμως βρίσκει κλειστές τις πόρτες όπως η ίδια καταγγέλλει.

Ο άτυχος Anthony Oxley στις 14 Ιουνίου 2016 οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του εντός της στρατιωτικής βάσης όταν όχημα που οδηγούσε Αμερικανός στρατιώτης του έκοψε το δρόμο χωρίς να ελαττώσει ταχύτητα, τραυματίζοντας τον πολύ σοβαρά. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας με ελικόπτερο και έφυγε από τη ζωή λίγο αργότερα, όμως οι λεπτομέρειες του θανατηφόρου, καθώς και οι συνθήκες παραμένουν άγνωστες, δηλώνει σε συνέντευξη της η χήρα του στρατιωτικού.

«Νιώθω εντελώς εγκαταλελειμμένη από τον στρατό, ο Άντονι ξόδεψε όλη του την ενήλικη ζωή υπηρετώντας στις ένοπλες δυνάμεις σε Βοσνία, Ιρακ και Αφγανιστάν» ανέφερε η Sally Oxley και συνέχισε: «Θέλω να μάθω τι πραγματικά συνέβη, έχω φανταστεί τη σύγκρουση χίλιες φορές, ακούγοντας ακόμα και τον φρικτό θόρυβο από τη μοτοσικλέτα του που χτυπήθηκε χωρίς να είμαι καν εκεί».

Σημειώνει επίσης πως τα παιδιά της, ρωτάνε συνεχώς για το πώς πέθανε ο πατέρας τους και δεν έχει να τους δώσει απάντηση, αφού και η ίδια δεν γνωρίζει.

Σοκάρει αναφέροντας πως όταν αντίκρισε τον άντρα δεν πίστευε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο σύζυγος της και τον αναγνώρισε μόνο από τα τατουάζ. «Θέλω να μάθω τι ακριβώς έγινε και κατέληξε ο Άντονι έτσι» ήταν τα λόγια της καταγγέλλοντας πως οι Βρετανικές βάσεις έκαναν μια απόρρητη έρευνα για το περιστατικό το οποίο παρέδωσαν στους Αμερικανούς και οι οποίοι απάλλαξαν τον εμπλεκόμενο οδηγό από οποιεσδήποτε κατηγορίες.

Αναφέρει, παράλληλα, πως είδε από κοντά τον οδηγό του οχήματος με τον οποίο συγκρούστηκε ο άντρας της, με τον ιερέα να την παρακαλεί ώστε να μην νιώθει μίσος φεύγοντας από την Κύπρο, ενώ ο Αμερικανός στρατιώτης, της αποκάλυψε, πως η σύντροφός του περιμένει παιδί με την Sally να απαντά: «Τουλάχιστον αυτό θα είναι τυχερό, θα έχει τον πατέρα του». Στη συνέχεια δηλώνει πως μίλησε με τον διοικητή του, ο οποίος της αποκάλυψε ότι ο εμπλεκόμενος οδηγός είχε τάσεις αυτοκτονίας και ένιωθε απαίσια.

«Πραγματικά δεν με νοιάζει, θέλουν να ξεχάσω και να τον συγχωρέσω αλλά δεν μπορώ» αναφέρει η 40χρονη που περιμένει μετά από σχεδόν δύο χρόνια να μάθει επιτέλους τι αναφέρει η «κρυφή» έρευνα για το θάνατο του άντρα της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top