ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟΣ: Διασωληνωμένος ο μοτοσικλετιστής

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟΣ: Διασωληνωμένος ο μοτοσικλετιστής

Σοβαρά τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής σε τροχαίο που έγινε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (12/2), με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 06:30, πρόσωπο που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην Πάφο, έχασε τον έλεγχο της και κτύπησε σε προσθήκη καταστήματος και ακολούθως σε παροχή ύδρευσης και ανατράπηκε στην άσφαλτο.

Από το τροχαίο, ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Ακολούθως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του ΓΝ Πάφου.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE