ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποιος παίχτης «μάγεψε» παραπάνω του ΑΕΛίστες…

Ποιος παίχτης «μάγεψε» παραπάνω του ΑΕΛίστες…

Στο πρώτο ημίχρονο η χθεσινή ΑΕΛ ήταν απολαυστική! Μάλλον ήταν η πιο λαμπερή εμφάνιση της στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι καινούργιοι παίχτες ξεκίνησαν να βάζουν τις “πινελιές” ποιότητας, που ανάμενε ο κόσμος. 

Πάλι καλά για την ομάδα, που οι στιγμές εφησυχασμού και χαλάρωσης στο ξεκίνημα της επανάληψης, δεν είχαν σοβαρότερο κόστος. Επειδή οι γηπεδούχοι, όταν το έκαμαν 2-3, είχαν μια σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσουν. 

Στο ονειρικό πρώτο 45λεπτο, το αξιοσημείωτο ήταν το ότι σκόραραν τρεις νεοφερμένοι παίχτες. Οι Ρομάν, Τόρες και Τεξέιρα (πέναλτι). Για τους δυο Ισπανούς, ήταν τα πρώτα τους με τη φανέλα της ΑΕΛ (τους βλέπουμε και στη φωτογραφία). 

Αυτός που “μάγεψε” λίγο παραπάνω, με τις ενέργειες του στο χθεσινό ματς, ήταν ο Μανουέλ Τόρες. Παιχνίδι με παιχνίδι, ο 27χρονος επιθετικός ξεδιπλώνει ακόμα περισσότερες τεχνικές αρετές στο χορτάρι. Ήταν πολύ όμορφο το γκολ που πέτυχε, έχασε άλλο ένα στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. 

Είναι πολύ θετικό, το ότι ο εμβολιασμός που έγινε τον Ιανουάριο, δίδει ήδη καινούργια πράγματα στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Είναι πολύ πιο παραγωγική η ομάδα, σε ευκαιρίες, αλλά και σε αποτελεσματικότητα.

Το μόνο αρνητικό της ΑΕΛ του 2018, είναι ότι δεν μοιάζει με μπετόν η άμυνα της. Δέχεται πολύ πιο εύκολα γκολ. Στα τελευταία τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, με ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Αλκή, μάζεψε οκτώ φορές τη μπάλα από την εστία του ο Βοζίνια. Τόσες φορές την είχε μαζέψει, στις πρώτες 20 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top