ΚΟΙΝΩΝΙΑ

'Βαλεντίνο' με βροχές θα κάνουμε - 'Χαλάει' ο καιρός

'Βαλεντίνο' με βροχές θα κάνουμε - 'Χαλάει' ο καιρός

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Τρίτης 13/2, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που κατά τόπους θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και µέχρι κυµατώδης, στα δυτικά και βόρεια παράλια.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος σε αρκετές περιοχές παρόλο που στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και ταραγµένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 14 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Τετάρτη 14/2, θα υπάρχουν αρχικά διαστήµατα ηλιοφάνειας αλλά και περίοδοι µε αυξηµένη συννεφιά, η οποία ενδέχεται τοπικά να δώσει µεµονωµένη βροχή. Αργότερα, ο καιρός αναµένεται να καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως συννεφιασµένος και κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά σταδιακά θα καταστούν γενικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και ταραγµένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 16 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη 15/2 και την Παρασκευή 16/2, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να σηµειωθούν τοπικά µεµονωµένες βροχές.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και βόρεια παράλια.

Το Σάββατο 17/2, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους είναι πολύ πιθανό να πέσει χιόνι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top