ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Σίτι σκόρπισε στους τέσσερεις ανέμους την Βασιλεία

Η Σίτι σκόρπισε στους τέσσερεις ανέμους την Βασιλεία

Η Μάντσεστερ Σίτι σκόρπισε τρόμο στην Ελβετία, χωρίς να φορτσάρει διέλυσε την Βασιλεία με 0-4 κι έστειλε ένα μήνυμα ότι φέτος έχει άγριες ορέξεις στο Champions League.

Μόνο σε ένα πράγμα μπορούσε να ελπίζει η Βασιλεία. Στην Τρίτη και 13, μπας και η γρουσουζιά χτυπήσει την πόρτα της Μάντσεστερ Σίτι. Οι Ελβετοί κατάλαβαν από πολύ νωρίς πως ούτε οι προλήψεις δεν πιάνουν αυτούς τους «πολίτες» που έκαναν έναν υγιεινό ελβετικό περίπατο (0-4) και σκέφτονται ήδη τον επόμενο αντίπαλο στα προημιτελικά του Champions League.

Το αστείο είναι πως η αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν χρειάστηκε καν να φορτσάρει, δεν ανέβασε καν στροφές. Έκανε τα αυτονόητα στο γήπεδο, είχε την στοιχειώδη σοβαρότητα / ευστοχία και κατάφερε να εξοικονομήσει δυνάμεις σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε μέσα σε 8 λεπτά (14’ – 22’), όταν και οι Άγγλοι σκόραραν τρεις φορές με διαφορετικούς τρόπους και εκτελεστές. Ένα έξυπνα εκτελεσμένο κόρνερ και μία γυριστή κεφαλιά του Γκιντογάν στο πρώτο δοκάρι (14’, 0-1) έφερε ένα ασυνήθιστο γκολ για τους «πολίτες», που τέσσερα λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους, όταν ο Μπερνάρντο Σίλβα «εκτέλεσε» τον Βάτσλικ για το 0-2 (18’).

Ο Τσέχος τερματοφύλακας έμεινε όρθιος σε μακρινό σουτ του Αγκουέρο (22’, 0-3) και το ενδιαφέρον για την αναμέτρηση ολοκληρώθηκε κάπου εκεί. Η Μάντσεστερ Σίτι έσβησε τις μηχανές (τελείωσε το πρώτο μέρος μόλις με 5 τελικές) και η αναμέτρηση έγινε σαν… φιλικό σε ένα βουβό ακρωατήριο.

Ο κορυφαίος παίκτης των «πολιτών», ο Ιλκάι Γκιντογάν ήταν αυτός που έβαλε και την τελευταία πινελιά με ένα πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ (53’) που έγραψε το τελικό 0-4 στην δεύτερη πιο βαριά εντός έδρας ευρωπαϊκή ήττα της Βασιλείας μετά από ένα 0-5 πάλι από ομάδα του Γκουαρντιόλα (Μπαρτσελόνα).

 sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ελεύθεροι οι 2 από τους 8 – Αναμένεται να ασκήσει έφεση ο ένας

Σφοδρές αναταράξεις σε πτήσεις: Πόσο συχνά συμβαίνουν και τι τις προκαλεί - Βίντεο

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Τα συμπεράσματα του ΟΚΥπΥ για το παιδί που έχασε την όραση του λόγω λέιζερ - «Μπορεί να καταστούν πολύ βλαβεροί για την υγεία οι φακοί»

Αικατερίνη Χριστοδουλίδη: Η κόρη του Προέδρου αποφοίτησε και ο ίδιος ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία



Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top