«Παπάδες» με… «αγιασμό» και «γιατροί» στην κερκίδα της Πάφου!

«Παπάδες» με… «αγιασμό» και «γιατροί» στην κερκίδα της Πάφου!

Οι πλείστοι οπαδοί της Πάφου που βρίσκονται στο Μακάρειο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας τους με αντίπαλο τη Δόξα, είναι σε μεγάλα κέφια ελέω και του Καρναβαλιού, προκαλώντας το γέλιο με τις ενέργειες τους!

Συγκεκριμένα, αρκετοί εμφανίστηκαν με καρναβαλίστικες στολές, κάποιοι με στολές… παπάδων, άλλοι ντύθηκαν γιατροί και όχι μόνο, δημιουργώντας ατμόσφαιρα καρναβαλίστικου πάρτι.

Μάλιστα, ένας που ντύθηκε παπάς με… κόκκινο ράσο, κρατούσε μία «κούππα» με νερό και «ράντιζε» τον κόσμο!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE