Προβλήματα μεν, αλλά με ζητούμενο η εξόρμηση! Το… ταμπλό λέει και κύπελλο

Προβλήματα μεν, αλλά με ζητούμενο η εξόρμηση! Το… ταμπλό λέει και κύπελλο

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και στην ΑΕΚ προετοιμάζονται για την εκτός έδρας αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή (25/2) κόντρα στην Πάφος F.C.

Η απαραίτητη νίκη κόντρα στην Πάφο και τα δέκα ντέρμπι που έρχονται!

Η προετοιμασία συνεχίζεται, εκτός είναι οι τραυματίες Φλοριάν, Τρουγιός και Μουρίγιο ενώ επιστρέφουν οι Λαμπάν και Ακοράν που εξέτισαν την ποινή τους με τον Εθνικό Άχνας. Το παιχνίδι κόντρα στην Πάφο είναι το τελευταίο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στην συνέχεια ξεκινά η διαδικασία των πλει οφ όπου οι κιτρινοπράσινοι έχουν να δώσουν δέκα ντέρμπι. Καλείται λοιπόν να κερδίσει και να μπει στο μίνι-πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν καλύτερα δεδομένα (τελευταία αγωνιστική η ΑΕΛ υποδέχεται την Ανόρθωση και η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα στο Τσίρειο).

Υπάρχει και το Κύπελλο!

Υπάρχει και ο θεσμός του Κυπέλλου που απασχολεί την ΑΕΚ. Μπορεί η κληρωτίδα να της έκανε την χάρη, να απέφυγε τα μεγαθήρια και να κληρώθηκε με την ΠΑΕΕΚ (πέρασε το εμπόδιο της Καρμιώτισσας) όμως απαιτείται σοβαρότητα και πειθαρχία για να βρεθούν οι Λαρνακείς στα ημιτελικά. Ο προπονητής, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ήταν στο ΓΣΖ την Τετάρτη και είδε την αντίπαλο της ΑΕΚ στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Τα τελευταία χρόνια φτάνει μέχρι τα ημιτελικά η ομάδα της ΑΕΚ (με εξαίρεση πέρσι που αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Ανόρθωση) και δεν καταφέρνει να προκριθεί στον τελικό. Ξεκάθαρος στόχος η κατάκτηση του τροπαίου και οι κιτρινοπράσινοι θα το πάρουν βήμα με βήμα. Πρώτα οι διπλές αναμετρήσεις με την ΠΑΕΕΚ και στην συνέχεια τα ημιτελικά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Σήμερα γύρω στις 11.15 διαπράχθηκε απόπειρα φόνου εναντίον Ελληνοκύπριου ηλικίας 47 ετών. Σύμφωνα με το ίδιο το θύμα, ενώ ποδηλατούσε σε δρόμο δευτερεύοντος οδικού δικτύου από τη Λάρνακα προς τη Δρομολαξιά δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πρόσωπο το οποίο οδηγούσε μοτοσικλέτα και τον ακολούθησε, τον οποίο είχε προσεγγίσει από πίσω. Το θύμα δεν έχει τραυματιστεί από τη επίθεση και διέφυγε από τη σκηνή με το ποδήλατο του.

BEST OF TOTHEMAONLINE