ΠΑΦΟΣ: Βογκούσε η γυναίκα – Γύρω στα 40 – Ήταν κατακρεουργημένη

ΠΑΦΟΣ: Βογκούσε η γυναίκα – Γύρω στα 40 – Ήταν κατακρεουργημένη

Πιθανή υπόθεση φόνου εξετάζει η Αστυνομία Πάφου.

Γυναίκα γύρω στα 40 (αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής) εντοπίστηκε σε χωράφι με πολλαπλά τραύματα (βαθιά κοψίματα). Όταν βρέθηκε ήταν εν ζωή και βογκούσε.

Την εντόπισε άτομο που βρισκόταν στην περιοχή τυχαία και έκανε διευθετήσεις για να μεταφερθεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Λίγο αργότερα, διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρή.

Τα βαθιά κοψίματα που έφερε σε όλο της το σώμα, κάνουν την Αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE