ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Ακαριαίος ο θάνατος του 39χρονου- Αφήνει ορφανά τα τρία του παιδιά

ΠΑΦΟΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Ακαριαίος ο θάνατος του 39χρονου- Αφήνει ορφανά τα τρία του παιδιά

Συνεχίζονται οι εξετάσεις για την διερεύνηση των αιτιών πρόκλησης του θανατηφόρου εργατικού στο γκολφ της Τσάδας λίγο πριν τη μία το μεσημέρι της Πέμπτης 22/2  που είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο  θάνατο 39χρονου εργάτη, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΦΟΣ – ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άτυχος 39χρονος


Τη σκηνή επιθεώρησε λειτουργός του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας και μέλη του αστυνομικού σταθμού Στρουμπιού.

Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Κατσονούρης Λειτουργός του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας Πάφου ανέφερε πως σήμερα γύρω στη μία το μεσημέρι έγινε ένα θανατηφόρο εργατικό ατύχημα όταν εργάτης ο οποίος ασχολείτο με συγκεκριμένες εργασίες βρισκόταν σε εκσκαφή η οποία είχε δημιουργηθεί για τοποθέτηση αγωγού ομβρίων υδάτων, όταν υποχώρησε μεγάλος όγκων βράχου από την εκσκαφή με αποτέλεσμα να πέσει και να τον καταπλακώσει.


Οι συνθήκες, είπε ο κ. Κατσονούρης του εργατικού θανατηφόρου ατυχήματος  είναι υπό διερεύνηση, έχει καταγραφεί η σκηνή του ατυχήματος και όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Κατσονούρης ανέφερε πως ο συγκεκριμένος εργάτης τοποθετούσε υψόμετρα για τοποθέτηση του αγωγού που θα γινόταν στον πυθμένα της εκσκαφής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 39χρονος που κατάγεται από την Γεωργία  είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών και διέμενε με την οικογένεια του στην Κάτω Πάφο.
 
Στη σκηνή κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό του με την συμβολή καδενοφόρου οχήματος ιδιωτικής εταιρείας  αλλά και ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου..

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top