ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σημαντικό για Ντελατόρε

Σημαντικό για Ντελατόρε

Ο Γκιγιέρμε Ντελάτορε πήρε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά στο πρωτάθλημα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και ακολούθως έπαιξε κόντρα στον Εθνικό Άχνας (σκόραρε) την Πάφο (σκόραρε) αλλά και με την Ομόνοια, ενώ την Τετάρτη (21/2) το βράδυ αγωνίστηκε και για πρώτη φορά στο κύπελλο κόντρα στον Ερμή.

Τα πρώτα δείγματα γραφής από τον Βραζιλιάνο επιθετικό των «γαλαζοκιτρίνων» ήταν αρκετά θετικά και ήταν θέμα χρόνου για να επικοινωνήσει με τα δίχτυα κάτι που του έκανε στις τρεις από τις πέντε εμφανίσεις του.

Σίγουρα το χατ –τρικ που έκανε κόντρα στους «φτεροπόδαρους» στο κύπελλο ήταν αρκετά σημαντικό καθώς θα του δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση στα πόδια του ενόψει και της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Πάντως ο Γιώργος Δώνης εκτός από τον Ποτέ και τον Ντε Καμάργκο φαίνεται ότι τώρα μπορεί κάλλιστα να στηρίζεται και στον Ντελατόρε, ο οποίος όσο περνάει ο καιρός δείχνει όλο και περισσότερα καλά στοιχεία και φωνάζει κι αυτός δυνατά ότι μπορεί να βάλει το λιθαράκι του για να βοηθήσει την ομάδα του να υλοποιήσει τους στόχους της.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής»

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Δεν φεύγει η σκόνη από την ατμόσφαιρα - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος σήμερα



Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Τον θάνατο του προέδρου του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό των συντριμμιών του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν και το οποίο συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top