Έτοιμος να πάει και στην Αστυνομία…

Έτοιμος να πάει και στην Αστυνομία…

Ο Ρενάτο Μαργκάσα τις πολλές από τις συζητήσεις που άνοιξε με τους οπαδούς της Ομόνοιας μετά την ανάρτηση του στο Instagram, εξέφρασε μέχρι και την επιθυμία να πάει στην Αστυνομία για όλα όσα γράφονται και λέγονται γι αυτόν.

Δείτε την τοποθέτηση του Μαργκάσα:

“Οι άνθρωποι μιλούν πολύ για τα ψέματα που δεν μπορούν να αποδείξουν. Είμαι ανοικτός να πάω στην αστυνομία και να δικαστώ μαζί σας και με όλους τους άλλους εάν είστε τόσο σίγουροι για αυτό που είπατε στο Ηλία Πούλος. Δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξα με το ΑΠΟΕΛ”

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE