ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι πέντε που προβληματίζουν τον Σωφρόνη ενόψει της πρεμιέρας των πλέι-οφ

Οι πέντε που προβληματίζουν τον Σωφρόνη ενόψει της πρεμιέρας των πλέι-οφ

Ο Απόλλωνας ολοκληρώνει την Α΄ φάση του πρωταθλήματος στο Δασάκι, αντιμετωπίζοντας τον ουραγό Εθνικό και εύκολα-δύσκολα αναμένεται να πάρει τη νίκη και να στρέψει αποκλειστικά την προσοχή του στη ρεβάνς του κυπέλλου με αντίπαλο τον Οθελλο (28/02), αλλά και στην πρεμιέρα της Β΄ φάσης το επόμενο Σαβ/κο (03-04/03).

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, αναμένεται να κάνει ροτέισιον στο παιχνίδι με τον Εθνικό και είναι πολύ πιθανό να αφήσει στον πάγκο και τους πέντε παίκτες που βρίσκονται στο όριο των κίτρινων καρτών, για να μη διακινδυνέψει να χάσει κάποιον ή κάποιους από αυτούς ενόψει της επόμενης αγωνιστικής, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ ή την Ομόνοια.

Σημειώνουμε ότι οι Μαγκλίτσα, Γιούστε και Παπουλής έχουν από δύο κίτρινες κάρτες, ο Ζελάγια πέντε και ο Σακέτι οκτώ και όποιος από αυτούς «κιτρινιστεί», θα απουσιάσει από την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ.

Λόγω της χαμηλής δυναμικότητας του αντιπάλου, ο οποίος έχει υποβιβαστεί στη Β΄ κατηγορία, μειώνεται αισθητά η πιθανότητα ρίσκου από τον Κύπριο τεχνικό στον καταρτισμό του αγωνιστικού του πλάνου.

Αν επικρατήσει η λογική και μείνουν και οι πέντε παίκτες στον πάγκο, υπάρχουν αρκετές επιλογές έτσι κι αλλιώς στο ρόστερ για να αντικατασταθούν επάξια…

Αν όμως αγωνιστούν κάποιοι από αυτούς, είτε ως βασικοί είτε ως αλλαγή, αναμένεται να είναι διπλά προσεκτικοί, αφού είναι δεδομένο πως κανείς τους δεν θέλει να χάσει το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος του Απόλλωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top