Πλάνα από drone στη Φιλαδέλφεια: Ο γερανός που δουλεύει με τη σημαία της ΑΕΚ! (video)

Πλάνα από drone στη Φιλαδέλφεια: Ο γερανός που δουλεύει με τη σημαία της ΑΕΚ! (video)

Με ένταση και φουλ κιτρινόμαυρο χρώμα -ακόμα και στον γερανό που έχει τοποθετηθεί στο εργοτάξιο- συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο φουλ συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Και μαζί τους συνεχίζεται και η καταγραφή των εικόνων από την πρόοδο που καθημερινά γίνεται στο εργοτάξιο της «Αγια-Σοφιάς».

Δείτε πλάνα από drone που πέταξε πάνω από την περιοχή και απεικονίζει, ανάμεσα σε άλλα, τις εργασίες του γερανού που έχει τοποθετηθεί και δουλεύει με τη σημαία της ΑΕΚ.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE