ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι παίζει με Καντέ! (Πήγαν στα γραφεία οι «κομμένοι»)

Τι παίζει με Καντέ! (Πήγαν στα γραφεία οι «κομμένοι»)

Απρόσμενη εξέλιξη στην Ομόνοια με την αποχώρηση του Κάντε πριν από την έναρξη της σημερινής (23/2) προπόνησης με τους λόγους αυτής της εξέλιξης να μην είναι ξεκάθαροι.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλά για τους λόγους που ο Κάντε έφυγε από την προπόνηση όμως κύκλοι κοντά στην Ομόνοια αναφέρουν ότι ο παίχτης δεν προπονήθηκε για προσωπικούς λόγους και ότι από αύριο θα επιστρέψει κανονικά στην ομάδα.

Αν υπάρχει κάτι το μεμπτό στην όλη ιστορία με τον Κάντε είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει λίαν συντόμος. Το μόνο σίγουρα είναι ότι το κλίμα στην Ομόνοια είναι βαρύ και ασήκωτο και οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες σε όλα τα επίπεδα.

Όσον αφορά τους τρεις Πορτογάλους που ο Πέτεφ έθεσε εκτός πλάνων ενόψει της συνέχειας (Μαργκάσα, Λόπεζ, Α. Σοάρες) πήγαν σήμερα στα γραφεία και συζήτησαν με την διοίκηση για το τι μέλλει γενέσθαι τελικά με τα συμβόλαιά τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top