Απειλές για Πάμπο!

Απειλές για Πάμπο!

Μιλώντας στην Primetel μετά το παιχνίδι με τη Δόξα, ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής, είπε αναφερόμενος στο κεφάλαιο Πάμπου Χριστοδούλου, μία ατάκα που προκάλεσε αίσθηση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως επιλέχθηκε ένας προπονητής που δεν αμφισβητούσε κανείς και όλοι τους προέτρεπαν να συνεργαστούν με τον Κύπριο τεχνικό, τονίζοντας μάλιστα πως κάποιοι τους απειλούσαν πως αν δεν τον πάρουν στην ομάδα, θα έχουν επιπτώσεις!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.