ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι στόχοι που χάθηκαν και… το κίνητρο που απομένει!

Οι στόχοι που χάθηκαν και… το κίνητρο που απομένει!

Η Ομόνοια ξεκίνησε την αγωνιστική σεζόν που διανύουμε με αρκετή αισιοδοξία και με τεράστιες φιλοδοξίες θέτοντας ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη αλλά και την κατάκτηση ενός από τους δύο τίτλους (κύπελλο – πρωτάθλημα).

Ωστόσο κάπου στο 1/3 της χρονιάς οι «πράσινοι» φαίνεται ότι ξέμειναν από «καύσιμα» και τα άσχημα αποτελέσματα τους με τον Πάμπο Χριστοδούλου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, έφεραν την μουρμούρα, την απογοήτευση κι όλα αυτά είχαν ως αποκορύφωμα την αποδέσμευση του Κύπριου τεχνικού.

Στην Ομόνοια τελικά μετά από ένα σήριαλ που κράτησε αρκετές μέρες, κατέληξαν να συνεχίσουν στο δεύτερο μισό της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τον Ιβάιλο Πέτεφ.

Αν εξαιρέσουμε την ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας, την ήττα με Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια στα παιχνίδια της με τον Πέτεφ στον πάγκο της έδειχνε ότι μπορούσε να κάνει την δική της αντεπίθεση και να διεκδικήσει τον μεγάλο στόχο της που δεν ήταν άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη.

Τελικά ο Φεβρουάριος για τους «πράσινους» δεν ήταν ο ιδανικός μήνας. Το «τριφύλλι» μέσα σε ένα δεκαήμερο σχεδόν με αντίπαλο την Δόξα έμεινε εκτός του θεσμού του κύπελλο, ενώ με τη νίκη της προσφυγικής ομάδας κόντρα στην Ομόνοια στο πρωτάθλημα στερεί στο «τριφύλλι» σε μεγάλο βαθμό κάθε ελπίδα για έξοδο στην Ευρώπη.

Μέσα σε όλα αυτά ήρθαν και οι αναταράξεις στα αγωνιστικά με τους Μαργκάσα, Λόπες και Α.Σοάρες, αλλά και τα όσα γράφονται για τα διοικητικά να φουντώσουν τα μαύρα σύννεφα πάνω από τον ουρανό του «Ηλίας Πούλλος».

Πλέον το πρωτάθλημα μας μπαίνει στην τελική ευθεία (πλέι – οφ) και η Ομόνοια από τον Φεβρουάριο έχει μείνει εκτός των στόχων της.

Στα δέκα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τέλους οι ποδοσφαιριστές του Λευκωσιάτικου συλλόγου καλούνται να δείξουν χαρακτήρα, τουλάχιστον να κλείσουν την εφιαλτική χρονιά με θετικό πρόσημο βγάζοντας μια καλή εικόνα απέναντι σε ομάδες που έδειξαν περισσότερες απαιτήσεις μέχρι στιγμής.

 Η Β’ φάση για την Ομόνοια θα ξεκινήσει με το ντέρμπι «αιωνίων». Μπορεί οι «πράσινοι» να μην έχουν στόχους τώρα στο πρωτάθλημα όμως ο Πέτεφ έχοντας αυξημένες επιλογές σε σχέση με την Δόξα καλείται να παρουσιάσει την ομάδα του έτοιμη έτσι ώστε να «γκρεμίσει» τα τείχη και να επιστρέψει ξανά στις νίκες απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, κάτι που έχει να το κάνει εδώ και σχεδόν 5 χρόνια.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top