Δεν κρύφτηκε και… άφησε ανοικτό αυτό το ενδεχόμενο!

Δεν κρύφτηκε και… άφησε ανοικτό αυτό το ενδεχόμενο!

Ο Ρόνι Λέβι σε συνέντευξη (δείτε εδώ) που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, κλήθηκε να σχολιάσει και για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική Ισραήλ.

Ο τεχνικός της «Κυρίας» στην απάντηση που έδωσε δεν κρύφτηκε καθόλου κι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αν τον θέλουν να εργαστεί στην Εθνική Ισραήλ, να πάει και να αναλάβει το πόστο του προπονητή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Η χαρακτηριστική δήλωση του Λέβι:«Πιστεύω πως ταιριάζω για τη θέση και αν θέλουν θα είμαι πολύ χαρούμενος να εργαστώ εκεί. Συνήθως εργάζομαι εκεί που με θέλουν και ποτέ δεν πάω σε τόπους που δεν είμαι ευπρόσδεκτος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Η απόφαση της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να μεταθέσει τις επαφές της στις Βρυξέλλες, για τις 13 Ιουλίου, δεν αποτελεί απλώς μια τεχνική αλλαγή προγράμματος. Αντιθέτως, αποτυπώνει μια διπλωματική επιλογή αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα διαμορφωθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα, στις 7 και 8 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE