ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το κύπελλο μπορεί να την… «σώσει», όμως τα λάθη είναι εκεί

Το κύπελλο μπορεί να την… «σώσει», όμως τα λάθη είναι εκεί

Είναι γεγονός ότι αυτή η ΑΕΚ δεν θυμίζει σε τίποτα την ΑΕΚ που θαύμασαν οι φίλοι της ομάδας πριν από δυο χρόνια ή ακόμη και πέρσι. Μία ΑΕΚ η οποία δεν ξέρεις πως παίζει. Δεν ξέρεις πιο σύστημα της ταιριάζει καλύτερα και δεν ξέρεις τι να περιμένεις απ’ αυτή.

Πραγματικά απρόβλεπτη, όπως απρόβλεπτος είναι και ο προπονητής της. Μία ΑΕΚ που έχει χάσει τόσους βαθμούς εκτός έδρας όσους έχασε πέρσι και πρόπερσι σε όλη τη σεζόν. Καλή και άγια η Αρένα, όμως αν εκτός δεν μπορείς να κερδίσεις τότε και το αήττητο της Αρένας δεν έχει καμία σημασία.

Η ισοπαλία στην Πάφο πλήγωσε και καταδίκασε την ομάδα. Μία ισοπαλία που ουσιαστικά την θέτει εκτός τίτλου. Πιστεύει κανείς ότι με την ΑΕΚ στην 4η θέση και 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή υπάρχει ακόμη ελπίδα; Αντικειμενικά καμία. Εκτός αν κατέβει ο Θεός και κάνει τα δικά του. Κάτι που βέβαια δεν θα γίνει…

Πρώτα απ’ όλα η ΑΕΚ θα πρέπει να δει τα λάθη της από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι και σήμερα. Ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης είχε πει σε δήλωση του ότι στο τέλος της σεζόν θα γίνει το ταμείο. Και αν στο ταμείο δεν υπάρχει η κατάκτηση του κυπέλλου, τότε η χρονιά θα είναι αποτυχημένη. Όχι καταστροφική, μιας και η ΑΕΚ εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να βγει Ευρώπη, αλλά δεν θα έχει το αποτέλεσμα που όλοι ήθελαν.

Κύπελλο… αγάπη μου!
Με την ΑΕΚ να είναι στα προημιτελικά του κυπέλλου και να έχει απέναντι της την ΠΑΕΕΚ, είναι λογικό και αναμενόμενο να έχει κλείσει θέση και στα ημιτελικά. Πάει λοιπόν μέχρι τα ημιτελικά χωρίς να ιδρώσει και να κουραστεί. Με δυο καλά ματς εκεί, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, θα μπορεί να βρεθεί στον τελικό.

Επομένως ακόμη η χρονιά για την ΑΕΚ έχει μπόλικο δρόμο μπροστά της. Έχει ζουμί… Και καλό είναι να περιμένουμε να τελειώσει η χρονιά και μετά να κάνουμε τη σούμα και εμείς και οι άνθρωποι του συλλόγου.

Το σίγουρο είναι ότι η φετινή ΑΕΚ έχει κάνει πολλά λάθη. Και πιθανόν τα πιο πολλά να φέρουν την υπογραφή του Ιδιάκεθ. Ένας προπονητής που μας ζάλισε με τα συστήματα του και τις αλλαγές που κάνει από αγωνιστική σε αγωνιστική. Πότε 3-5-2, πότε 4-2-3-1, πότε 3-4-3. Κι αυτά φυσικά έχουν παίξει το δικό τους ρόλο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top