ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Άνοιξε» την πόρτα της Εθνικής Ισραήλ ο Ρόνι Λέβι

«Άνοιξε» την πόρτα της Εθνικής Ισραήλ ο Ρόνι Λέβι

Ο Ρόνι Λέβι παραχώρησε μιας εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σε μέσο του Ισραήλ και αναφέρθηκε σε πολλά και ενδιαφέροντα από την προπονητική του καριέρα.

Τον τελευταίο καιρό γίνεται αρκετός λόγος για την ανανέωση του Ισραηλινού τεχνικού στην «Κυρία» αλλά και για την προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του.

Για όλα αυτά, αλλά και για πολλά άλλα ο Ρόνι Λέβι τοποθετήθηκε στην μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στα ΜΜΕ της χώρας του.

«Μόλις ήρθα στην Κύπρο την περσινή σεζόν βρήκα μία ομάδα σε πολύ κακή κατάσταση με μικρό ρόστερ και χωρίς καθόλου ταλέντο. Ήμασταν 8 πόντους μακριά από τα πλέι οφ. Φοβόμουν ότι δεν προλαβαίναμε να μπούμε στο πρώτο γκρουπ, αλλά κατάφερε να σταθεροποιήσω το καράβι και καταφέραμε να τελειώσουμε τη σεζόν με θετικό πρόσημο. Είμαστε ικανοποιημένοι για φέτος και φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος με αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι καλό και πιστεύω πως στο τέλος ο Σύλλογος θα φτάσει εκεί που του αξίζει», ήταν η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού της Ανόρθωσης.

 «Συνεργάζομαι στην Κύπρο με μία ομάδα που αγαπώ πάρα πολύ, η ίδια ομάδα που με εργάστηκα πριν από 5 χρόνια όταν ήρθα εδώ. Εξακολουθούμε να έχουμε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και ο στόχος μας είναι να αγωνιστούμε στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τον Αρούς: «Ξέρω τον Αριέλ από το Ισραήλ και όπως κάθε παίκτης, έχει ένα περιβάλλον εργασίας που είναι σημαντικό. Τα τελευταία χρόνια είχε ατυχίες. Τώρα είναι σε μια καλή κατάσταση, είναι επαγγελματίας και πιστεύω μπορεί να εξελιχθεί περισσότερο. Είναι σε καλή ηλικία και δείχνει την ικανότητά του».

Για τον Ράγιος και ότι ο ίδιος τον είχε αποδεσμεύσει από την Μακάμπι: «Ο Ρούμπεν είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και επαγγελματίας. Δουλεύει σκληρά και είναι ταλαντούχος, δεν σταματά ποτέ να δουλεύει. Πρέπει να μην ξεχνάμε πως η κατάσταση στο Ισραήλ ήταν διαφορετική».

Για την σύγκριση ανάμεσα σε Κυπριακό/Ισραηλίτικο ποδόσφαιρο: «Πιστεύω ότι οι τοπ ομάδες τώρα στην Κύπρο είναι καλύτερες από εκείνες του Ισραήλ και επίσης υπάρχει περισσότερος κόσμος στα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες».

Για την φήμη ότι θα επιστρέψει στην Μπέιταρ την επόμενη σεζόν: «Έμαθα στην ζωή μου πως στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί. Προς το παρόν πραγματικά απολαμβάνω εδώ που είμαι και όταν έρθει η στιγμή και υπάρξουν προτάσεις θα σκεφτώ και θα αποφασίσω το καλύτερο για μένα».

Για την ζωή στην Κύπρο: «Είναι πολύ ευχάριστη και πολύ ωραίο μέρος να ζεις. Υπάρχουν μεγάλα κενά μεταξύ του Χειμώνα και του Καλοκαιριού γιατί είναι μία τουριστική περιοχή και το Καλοκαίρι είναι πολύ έντονο, ενώ ο Χειμώνας είναι μικρός και ήρεμος. Οι διαφορές μεταξύ του κυπριακού πρωταθλήματος και του Ισραήλ  αλλάζει με την πάροδο των χρόνων, όμως οι μεγάλες ομάδες εδώ στην Κύπρο είναι καλύτερες από αυτές στο Ισραήλ.

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική Ισραήλ: «Νομίζω είναι τραγικό το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει προσληφθεί νέος προπονητής για την Εθνική ομάδα και όλοι όσοι ακούνε για την υπάρχουσα κατάσταση είναι έκπληκτοι. Πιστεύω πως ταιριάζω για τη θέση και αν θέλουν θα είμαι πολύ χαρούμενος να εργαστώ εκεί. Συνήθως εργάζομαι εκεί που με θέλουν και ποτέ δεν πάω σε τόπους που δεν είμαι ευπρόσδεκτος».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top