Οι… σκέψεις του Σωφρόνη!

Οι… σκέψεις του Σωφρόνη!

Σε διπλό ταμπλό θα το παίξει το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή αυτή την βδομάδα…

Οι «κυανόλευκοι» πρώτα θα έχουν μπροστά τους το παιχνίδι με τον Οθέλλο για το κύπελλο στο οποίο καλούνται να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση, ενώ μετά θα ακολουθήσει το Λεμεσιανό ντέρμπι στο οποίο θα κυνηγήσει τη νίκη για να κρατηθεί σε τροχιά τίτλου.

Πάντως ο Κύπριος τεχνικός των «γαλάζιων» θα έχει δύσκολη βδομάδα και καλείται να σκεφτεί για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του σε αυτά τα δύο παιχνίδια έτσι ώστε να μπορέσει να πετύχει τις σημαντικές και πολυπόθητες νίκες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE