ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποια ΑΕΛ; Ο Οθέλλος!

Ποια ΑΕΛ; Ο Οθέλλος!

Μπορεί το Λεμεσιανό ντέρμπι που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (03/03) να είναι προ των πυλών, όμως στον Απόλλωνα τη δεδομένη στιγμή, δεν σκέφτονται την ΑΕΛ, αλλά την αυριανή (28/02, 17:00) ρεβάνς του κυπέλλου με αντίπαλο τον Οθέλλο Αθηαίνου.

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ο Απόλλωνας ο οποίος αγωνίστηκε με δέκα αλλαγές στη σύνθεση του, ηττήθηκε με 1-0 και θα πρέπει να ανατρέψει αυτό το αποτέλεσμα για να προκριθεί στους «8» του θεσμού, όπου ήδη τον περιμένει η Ανόρθωση.

Ρεαλιστικά ομιλούντες, η Λεμεσιανή ομάδα είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη-πρόκριση και πολύς κόσμος θεωρεί μάλιστα, ότι θα κερδίσει και με μεγάλο σκορ, όπως κάνει στα πλέιστα παιχνίδια της με τις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες.

Ο Οθέλλος όμως είναι αποφασισμένος να «πουλήσει ακριβά το τομάρι του» και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί, γιατί ποδόσφαιρο είναι και οι εκπλήξεις παραμονεύουν, ειδικά στο κύπελλο.

Ο Σωφρόνης Αυγουστη πάντως είναι σίγουρος πως η ομάδα του θα προκριθεί, το ίδιο και οι παίκτες και μένει να επιβάλουν την ανωτερότητα τους και στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου.

Και σε αυτό το παιχνίδι ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται να κάνει ροτέισιον, αλλά με λιγότερες αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς, όπου το ρίσκο δεν του βγήκε.

Το σενάριο να μην κάνει ροτέισιον και να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για το ντέρμπι με την ΑΕΛ, θεωρείται απίθανο για ευνόητους λόγους.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ως εκ τούτου, ο Αυγουστή έχει όλα τα «όπλα» στη «φαρέτρα» του για τον καταρτισμό του αγωνιστικού του πλάνου.

Ο Απόλλωνας αναμένεται να παίξει φουλ επίθεση και να μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι με τον Οθέλλο, έχοντας ως στόχο να «καθαρίσει» την πρόκριση όσο πιο σύντομα γίνεται…

Και από την Πέμπτη, να επικεντρωθεί στο Λεμεσιανό ντέρμπι του Σαββάτου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top