Στην Άγκυρα η πρώτη επίσκεψη της νέας ηγεσία των κατεχομένων

Στην Άγκυρα η πρώτη επίσκεψη της νέας ηγεσία των κατεχομένων

Στις 5 Μαρτίου προσκλήθηκε από τον Τούρκο ΥΠΕΞ στην Άγκυρα ο «υπουργός εξωτερικών» Κουντρέτ Οζερσάι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Χαμπέρ Κίπρις, αυτό μετέδωσε ως μήνυμα στο τουίτερ ο ανταποκριτής του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Ντογάν στα κατεχόμενα, Σεφά Καράχασαν.

Στο μεταξύ σε συνέντευξή του σήμερα στο τ/κ «πρακτορείο ειδήσεων» (ΤΑΚ) ο «πρωθυπουργός», Τουφάν Ερχιουρμάν ανέφερε ότι δεν έχει καθοριστεί ακόμη το ραντεβού του με την τουρκική κυβέρνηση με την οποία θα συζητήσουν το νέο οικονομικό πρωτόκολλο και πρόσθεσε ότι στην Άγκυρα θα μεταβεί πιθανότατα μαζί με τον «αναπληρωτή πρωθυπουργό» και «υπουργό εξωτερικών», Κουντρέτ Οζερσάι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, τη συμμετοχή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς και τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE