Ξανά στα κίτρινα οι Φράγκου και Κυριάκου…

Ξανά στα κίτρινα οι Φράγκου και Κυριάκου…

Δανεικοί στον Άρη ήταν οι Αντρέας Φράγκου και Αντρέας Κυριάκου. Ύστερα από την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ελαφράς ταξιαρχίας, οι δυο παίχτες επέστρεψαν από χθες στο βοηθητικό γήπεδο της ΑΕΛ. 

Ο Φράγκου ήταν για δυο χρόνια δανεικός στους πράσινους, ο Κυριάκου είχε αλλάξει… φανέλα το περασμένο Καλοκαίρι. 

Το καλοκαίρι με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά, θα μάθουν οριστικά οι δυο Κύπριοι παίχτες, αν θα εγγραφούν στο ρόστερ. Ειδικά ο Φράγκου που έκανε καλούτσικη σεζόν με τα χρώματα του Άρη, το πιθανότερο είναι να υπολογίζεται για τη νέα χρονιά. 

Για τον Κυριάκου τα πράγματα ενδεχομένως να εξελιχθούν διαφορετικά, επειδή στα χρόνια που ήταν μέλος των γαλαζοκιτρίνων οι ευκαιρίες συμμετοχής ήταν περιορισμένες. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE