ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ‘Συγνώμη… μου έμεινε μετά από τόσα χρόνια’

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ‘Συγνώμη… μου έμεινε μετά από τόσα χρόνια’

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά την ομιλία του ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής στην τελετή εγκατάστασής του, γέλασε, και ανέφερε ότι του έμεινε μετά από τόσα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, σε κάποιο υποκεφάλαιο, γέλασε μόλις προσφώνησε ‘κυρίες και κύριοι...συνάδελφοι’.

Ο ίδιος με το ιδιαίτερο χιούμορ του στην συνέχεια σχολίασε λέγοντας, ‘συγνώμη, μου έμεινε μετά από τόσα χρόνια’, αφού ο Πρόεδρος είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια από τα έδρανα της Βουλής.

ΑΛ.ΜΙΧ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE