Η νέα αξιωματούχος του κράτους που έσπασε 'το πρωτόκολλο' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η νέα αξιωματούχος του κράτους που έσπασε 'το πρωτόκολλο' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια γυναίκα κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή στο Προεδρικό κατά την ανάληψη των νέων καθηκόντων των αξιωματούχων του κράτους, αφού έσπασε τα πρωτόκολλα. 

Ο λόγος γίνεται για την Κλέλια Βασιλείου, την νέα αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, η οποία από την Πέμπτη, 1η Μαρτίου, αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντά της.

Η Κλέλια Βασιλείου εμφανίστηκε στο Προεδρικό ντυμένη στους χρωματισμούς του λευκού, του ροζ και του μωβ, φέρνοντας ουσιαστικά την Άνοιξη, ενώ οι υπόλοιποι επέλεξαν τους αυστηρούς χρωματισμούς του λευκού και του μαύρου. 

Η νέα αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου νέα και εύθυμη δεν σταμάτησε να μιλά με κόσμο και να δέχεται συγχαρητήρια με το πέρας της εθιμοτυπικής οικογενειακής φωτογραφίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE