Σοβαρότερος είναι ο τραυματισμός του Νεϊμάρ, κίνδυνος ενόψει Μουντιάλ!

Σοβαρότερος είναι ο τραυματισμός του Νεϊμάρ, κίνδυνος ενόψει Μουντιάλ!

Ακόμη χειρότερα είναι τα μαντάτα για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ…

Σύμφωνα με τον γιατρό της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας ο οποίος και θα κάνει την επέμβαση, το χτύπημα είναι σημαντικότερο καθώς διαπίστωσε ότι έχει υποστεί και κάταγμα στο δάκτυλο.

Έτσι όπως τόνισε ο Ροντρίγκο Λασμάρ στους δημοσιογράφους εκτιμά ότι θα χρειαστεί περίπου μήνες για την αποθεραπεία κάτι που σημαίνει ότι ο Νεϊμάρ θα κάνει αγώνα δρόμου για να μπορέσει να είναι 100% έτοιμος για το Μουντιάλ.

Σύμφωνα με τον Λασμάρ, εφόσον όλα πάνε καλά, η αποθεραπεία του Νεϊμάρ θα έχει ολοκληρωθεί περίπου δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του Μουντιάλ.

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι πανέτοιμος», σχολίασε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE