ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλιώς τα περίμενε ο Σωφρόνης, αλλιώς του ήρθαν

Αλλιώς τα περίμενε ο Σωφρόνης, αλλιώς του ήρθαν

Αλλιώς τα περίμενε ο Σωφρόνης Αυγουστή, αλλιώς του ήρθαν στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον Οθέλλο, αφού παρότι η ομάδα του είχε την καθολική υπεροχή, δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση και σπατάλησε αρκετές δυνάμεις ενόψει του Σαββατιάτικου (03/03) ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Πέραν τούτου, προέκυψαν και δύο τραυματισμοί, των Σαρδινέρο και Άλαν, οι οποίοι έγιναν αναγκαστική αλλαγή και η συμμετοχή τους είναι για την ώρα αμφίβολη.

Θυμίζουμε ότι εκτός αποστολής από τη ρεβάνς με τον Οθέλλο είχε μείνει ο Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες και ο Κύπριος τεχνικός προτίμησε να τον προφυλάξει.

Αν δεν νιώθει ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής (02/03), τότε θα είναι στην αποστολή, ειδάλλως θα αποκλειστεί, ενώ πρόβλημα υπήρξε και με τους Σπόλιαριτς, Στυλιανού!

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι εκκρεμότητες είναι αρκετές, αλλά υπάρχει αρκετό βάθος στο ρόστερ και μπορούν να καλυφθούν επάξια όλα τα κενά…

Από εκεί και πέρα, στο χθεσινό ματς ο Σωφρόνης Αυγουστή έδωσε φανέλα βασικού στον Βασιλείου και δεν αποκλείεται να είναι… προμήνυμα για την απόφαση για την επιλογή του ενόψει ΑΕΛ για το αριστερό άκρο της άμυνας, αντί του Ζάντερ.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα επιστρέψει ο Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας, ενώ υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα είναι και οι Ντα Σίλβα, Ζελάγια που αγωνίστηκαν ως αλλαγή.

Πάντως, δεν αναμένεται κάποια έκπληξη από την τεχνική ηγεσία, δεν το συνηθίζει άλλωστε, με τους Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Σακέτι, Άλεφ να είναι οι μόνοι σίγουροι για την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στο Λεμεσιανό ντέρμπι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top