ΙΣΡΑΗΛ: Ανάκριση του πρωθυπουργού στο πλαίσιο υπόθεσης διαφθοράς

ΙΣΡΑΗΛ: Ανάκριση του πρωθυπουργού στο πλαίσιο υπόθεσης διαφθοράς

Η αστυνομία του Ισραήλ ανέκρινε την Παρασκευή (2/3) τον Πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου για πρώτη φορά στο πλαίσιο της υπόθεσης διαφθοράς που αφορά τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της χώρας, την Bezeq, μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο.

Η αστυνομία πιστεύει ότι οι ιδιοκτήτες της Bezeq Telecom προσέφεραν θετική κάλυψη στον Νετανιάχου και στη σύζυγό του Σάρα μέσω ενός ιστότοπου που ελέγχουν, με αντάλλαγμα την ευνοϊκή αντιμετώπιση από την υπηρεσία ελέγχου τηλεπικοινωνιών.

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός φέρεται να εμπλέκεται σε δύο ακόμη υποθέσεις διαφθοράς, όμως αρνείται ότι έχει κάνει κάτι παράνομο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή σε πολυκατοικία στη Λάρνακα: Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Συμπλοκή σε πολυκατοικία στη Λάρνακα: Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Γύρω στις 11.00 το βράδυ χθες Παρασκευή, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ τριών προσώπων που διαμένουν σε πολυκατοικία, στη Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE