ΙΣΡΑΗΛ: Ανάκριση του πρωθυπουργού στο πλαίσιο υπόθεσης διαφθοράς

ΙΣΡΑΗΛ: Ανάκριση του πρωθυπουργού στο πλαίσιο υπόθεσης διαφθοράς

Η αστυνομία του Ισραήλ ανέκρινε την Παρασκευή (2/3) τον Πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου για πρώτη φορά στο πλαίσιο της υπόθεσης διαφθοράς που αφορά τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της χώρας, την Bezeq, μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο.

Η αστυνομία πιστεύει ότι οι ιδιοκτήτες της Bezeq Telecom προσέφεραν θετική κάλυψη στον Νετανιάχου και στη σύζυγό του Σάρα μέσω ενός ιστότοπου που ελέγχουν, με αντάλλαγμα την ευνοϊκή αντιμετώπιση από την υπηρεσία ελέγχου τηλεπικοινωνιών.

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός φέρεται να εμπλέκεται σε δύο ακόμη υποθέσεις διαφθοράς, όμως αρνείται ότι έχει κάνει κάτι παράνομο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE