ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν ξεχνά την ομάδα που τον έφερε στην Κύπρο ο Ποτέ! Τι επισήμανε για την Ομόνοια

Δεν ξεχνά την ομάδα που τον έφερε στην Κύπρο ο Ποτέ! Τι επισήμανε για την Ομόνοια

Συνέντευξη παρέθεσε ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, πρώην της Ομόνοιας, Μικαέλ Ποτέ στη Γαλλία, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία στους «τριφυλλοφόρους», αλλά και τώρα στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, κάτι που αξίζει αναφοράς, είναι αυτά που είπε για την Ομόνοια, τονίζοντας αρχικά για τη μεταγραφή του στους «τριφυλλοφόρους» τα εξής: «Eίχα λάβει προτάσεις από τη Γερμανία, ενώ ήρθε και μία πρόταση από την Ομόνοια. Δεν ήξερα κάτι, αλλά επειδή γνώριζα ένα φίλο μου που έπαιξε στον Απόλλωνα μου εξήγησε ότι η Ομόνοια ήταν ένας καλός σύλλογος. Παράλληλα, γνώριζα και τον Άντονι Σκαραμοτσίνο, ο οποίος έπαιξε εκεί και τον γνώριζα από τη θητεία του στις Κάννες. Μου είπε για το σύλλογο και το γεγονός ότι το καλοκαίρι θα αγωνιζόταν στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ με έκανε να πηγαίνω προς τα εκεί και να υπογράψω στην Ομόνοια. Ήμουν χαρούμενος που θα πήγαινα στην Ομόνοια».

Για τις αναμνήσεις που κράτησε από την παρουσία του στην Ομόνοια είπε «Η χειρότερη ανάμνηση που έχω ήταν που δεν καταφέραμε να προκριθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ όταν χάσαμε από την Δυναμό Μόσχας στο τέλος. Δεχθήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό και αυτό μας απόκλεισε. Οι καλές αναμνήσεις είναι ότι είχα μια εξαιρετική σεζόν στην Ομόνοια. Ήμουν ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα και οι οπαδοί με αγαπούσαν. Τώρα που είμαι στο ΑΠΟΕΛ είναι… λίγο θυμωμένοι μαζί μου (γέλια). Αλλά χωρίς μνησικακία, είναι λογικό, αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top