Δώρος Παναγίδης: Αποχώρησε από το ‘Power of Love’ για να κάνει… εφέ - VIDEO

Δώρος Παναγίδης:  Αποχώρησε από το ‘Power of Love’ για να κάνει… εφέ - VIDEO

Η Μαρία Μπακοδήμου του ανακοίνωσε ότι ψηφίστηκε ως ο πιο αγαπητός παίκτης του κοινού κι εκείνος… δήλωσε την αποχώρησή του!

 

Για λόγους που το τηλεοπτικό κοινό μάλλον δεν αντιλήφθηκε, ο Δώρος Παναγίδης εξέφρασε την επιθυμία ν’ αποχωρήσει οικειοθελώς από το Power of Love στο Gala της Παρασκευής (2/3).

«Βόμβα» του απάντησε η παρουσιάστρια. Η Αθηνά με την οποία είναι ζευγάρι έπαθε σοκ και ο Σωκράτης με τον οποίο φαίνεται να είναι καλοί φίλοι άρχισε να κλαίει.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE